CUPLUtoniu – Furiile şi Marele război


Postul asta o sa fie scurt si la obiect.
Seia o mana de oameni talentati.Se alege o locatie mai nepotrivita(ar zice unii), pentru ceea ce urmeaza sa se intample.Se imprastie vorba printre cunoscuti sa se adune in Al Kimia de la o anumita ora.
Apoi incepe teatrul(si aici nu vorbesc la figurat).Desi nu sunt un mare consumator de teatru(din pacate, dar promit sa ma revansez), am tinut sa vad aceasta piesa(CUPLUtoniu…), mai ales ca se juca pe inedita scena numita Al Kimia.Nu am regretat deloc si va invit pe toti, cum aveti ocazia, sa mergeti sa vedeti o piesa a tinerilor actori de la Teatrul German din Timisoara.
Pe mine unul m-au surprins, si sincer, rare sunt filmele vazute in ultimii ani care sa se poata bate de la egal la egal cu piesa vazuta aseara(stiu ca nu poti compara teatrul cu filmul, dar de amorul artei imi iertati derapajul).

PS : Pentru pasionatii de stat in gradina, printre copaci la o cafea/suc/bere…Al Kimia si-a deschis azi Gradina Arhitectilor(str. Diaconu Coresi nr.12).E super..pacat insa ca e departe de locul unde dorm eu de obicei :((

Reclame

3 răspunsuri la „CUPLUtoniu – Furiile şi Marele război

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s