Creveti si piept de pui cu orez


Se pune orezu la fiert…
Crevetii se dezgheata si apoi se lasa in vin pentru 10 minute.
In paralel se pregateste pieptul de pui : se taie bucati patratoase cat pentru o imbucatura bucata.
Tigaia se incinge apoi se adauga putin unt(eu am adaugat si ulei de masline pe langa unt doar sa amestec aromele putin).Se pun bucatile de piept de pui si se amesteca incontinuu.Se mai adauga ceapa,usturoi si alte mirodenii dupa placerea fiecaruia.Cand pieptul este aproape gata se pun si crevetii.Se invarte in continuare(cam 4-5 minute),pana si crevetii sunt gata.Se adauga orezul(care trebuia sa fie gata intre timp) si se mai amestec 2-3 minute.
Se poate servi cu un pahar de vin alb demisec
Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s